Ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών

Νέα Προϊόντα
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Γνήσια ανταλλακτικά για όλες τις μικροσυσκευές και λευκές συσκευές

ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΠΕΙΡΑ 30 ΕΤΩΝ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΕ 54 ΜΑΡΚΕΣ

Μετά απο πολυετή τεχνική πείρα του ιδρυτή της εταιρίας μας, Δημήτριου Λυμπέρη, στην εταιρία Μπενρουμπή που διαχειριζόταν στο παρελθόν τις εταιρίες moulinex, seb, tefal, krups, babyliss και pyrex, λάβαμε την εξουσιοδότηση ως αποκλειστικό service σε 54 μάρκες. Κάπως έτσι ανοίχτηκε το κατάστημά μας στη Νέα Ιωνία το 1990 και παραμένει στις ίδιες εγκαταστάσεις μέχρι και σήμερα. Από την αρχή δώσαμε έμφαση στην ποιότητα, τις γνώσεις και την τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας λαμβάνοντας εργοστασιακή εκπαίδευση σε ετήσια βάση. Οι τεχνική τους κατάρτιση ανανεώνεται συνεχώς μέσω σεμιναρίων απευθείας από τις κατασκευάστριες εταιρίες.

Συνεχείς παραγγελίες στο εξωτερικό ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη ύπαρξη αποθέματος. 

Ο στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη άμεσα και στις καλύτερες τιμές, εμπορευόμενοι αποκλειστικά αυθεντικά προϊόντα. 

 

Το eshop μας λειτουργεί κανονικά! Λόγω υψηλής ζήτησης και καθυστερήσεων παράδοσης των παραγγελιών εξωτερικού λόγω του κορονοϊού Covid-19, υπάρχει ενδεχομένως μια πιθανότητα για ελλείψεις ανταλλακτικών και καθυστερήσεις. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Παραμένουμε στη διάθεση σας.
Με εκτίμηση,
Δ.Λυμπέρης και Σια ΕΕ

 

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του limperis-service.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.