Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την Speedex και σε ορισμένες περιπτώσεις την υπηρεσία Speedex ή σε μερικές περιπτώσεις με την εταιρία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ . Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες. Φυσικά λόγω του κορωνοιου Covid19 και του υψηλού φόρτου εργασίας που υπάρχει στις ταχυμεταφορές, υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος του καταστήματος θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχόν λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.

Το κατάστημα μας θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

Σε περίπτωση φθοράς του δέματος από το κούριερ, θα πρέπει να μιλήσετε με τη μεταφορική εταιρία για οποιαδήποτε αποζημίωση. Δεν φέρουμε ευθύνη για τις τυχόν φθορές. Οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς σε άριστη κατάσταση.

 

Παρακάτω είναι ο πίνακας με τις χρεώσεις και τον χρόνο παράδοσης:


Χρέωση
Αθήνα - Αττική (3 ευρώ / Kg ) Χρέωση ( 1 ευρώ ανά επιπλέον Kg) Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης (1-3 εργάσιμες ημέρες)
Από πόλη σε πόλη (3.50 ευρώ / 2Kg και χρέωση 1 ευρώ ανά επιπλέον 1Kg)

Για δυσπρόσιτες περιοχές, η χρέωση από πόλη σε πόλη συν 1 ευρώ. 

Η προσάυξηση της αντικαταβολής είναι 2.50 ευρώ.


Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του limperis-service.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.